Skip to main content

Geluidsman

De geluidsman voor jouw project!

Geluidsman

Een geluidsman inhuren, is dat echt nodig? Dat zal de vraag zijn bij veel beginnende videoproductie bedrijven. Elke camera heeft tenslotte een microfoon of audio input waar je een zendersetje of richtmicrofoon op kunt aansluiten. Met een beetje kennis en ervaring kan je een interview of presentatie opnemen met hoge kwaliteit geluid. Maar als je net dat stapje verder wil gaan dan is een goede geluidsman onmisbaar. Op die manier kan de cameraman zich richten op het beeld en de geluidsman op het geluid (van de omgeving, de sprekers of de muziek). Tevens beschikken onze geluidsmannen over alle geluidsapparatuur dat je nodig dient te hebben. Denk daarbij aan zendersetjes voor zo’n 6 mensen te gelijk, een boom, alle kabeltjes, een schakkelbak om het geluid te filteren en uiteraard opname apparatuur om het geluid op verschillende audio sporen op te nemen. Daarnaast zijn zij ook helden in het nabewerken en afmixen van het geluid.

Geluidsman inhuren

Een geluidsman inhuren bij Stembrouwerij is in vergelijking met andere partijen niet duur. Dat komt omdat wij met relatief jonge talenten werken die in hun laatste opleidingsjaar zitten of net zijn afgestudeerd. Doordat zij nog geen dure huizen of auto’s bezitten kunnen wij tegen een relatief laag tarief hoge kwaliteit teksten bieden.

In de aanloop, tijdens en na de geluidsopname ondersteunen wij de geluidsmannen doormiddel van een werkopdracht. Hier komt alles in te staan dat de tekstschrijver moet weten. Op die manier kunnen zij zich volledig storten op datgene dat ze leuk vinden: geluid opnemen!

Geluidsman kosten

Onze prijzen zijn gebaseerd op een vaste prijs per dag of halve dag met eventueel de aanvullen van extra apparatuur zoals bijvoorbeeld zes zendersetjes ipv één. Voor meer informatie over een geluidsman inhuren kan je vrijblijvend een offerte aanvragen via de offerte button hier rechts in beeld of je kan onze prijslijst opvragen.

Specificaties

> Aanbod: Geluidsman
> Levering: 1 tot 2 werkdagen
> Afgeleverd: 25+ draaidagen

Prijslijst

Prijslijst downloaden

Offerte

Offerte aanvragen