Skip to main content

Podcast

De podcast productie voor jouw project!

Ontdek de podcast diensten van Stembrouwerij

Wil je ook een podcast laten maken? Podcasts zijn nu helemaal hot en worden in de toekomst onmisbaar in het verspreiden van informatie. Dat komt omdat alles steeds sneller moet en we steeds meer dingen tegelijk willen doen. Voorheen duurde boeken en kranten lezen te lang, daarom gaven we de voorkeur aan video’s, tegenwoordig is video’s of tv kijken voor sommige zaken te veel gevraagd, daarom luisteren we het liever in de auto of op de fiets via Spotify of iTunes.  Daarnaast geeft een podcast ook echt de ruimte voor verbeelding. Als een podcast spreker vertelt over nieuwe innovaties of recente gebeurtenissen dan gaat ons brein daar gelijk plaatjes bij bedenken. Een podcast laten maken heeft daarom wel degelijk meerwaarden ten opzichte van andere vormen van content.

Creëer jouw podcast

Een podcast laten maken via Stembrouwerij is in vergelijking met andere partijen niet duur. Dat komt omdat wij met relatief jonge talenten werken die in hun laatste opleidingsjaar zitten (WO / Master) of net zijn afgestudeerd. Doordat zij nog geen dure huizen of auto’s bezitten kunnen wij tegen een relatief laag tarief hoge kwaliteit podcasts bieden.

In de aanloop, tijdens en na een productie ondersteunen wij de scriptschrijver, stemacteur en geluidstechnicus door middel van een werkopdracht. Hier komt alles in te staan dat het aangewezen team moet weten. Op die manier kunnen zij zich volledig storten op datgene dat ze leuk vinden: podcasts maken!

Prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op het aantal woorden, het aantal stemacteurs, de nabewerking en of sound design en de distributie. Wij kunnen daarom geen vaste prijzen noemen voor een podcast laten maken. Voor meer informatie over een podcast maken kan je vrijblijvend een offerte aanvragen via de button hier rechts in beeld of je kunt bij ons de prijslijst opvragen.

Specificaties

> Aanbod: Podcast
> Levering: 1 tot 2 weken
> Afgeleverd: 10+ podcasts

Prijslijst

Prijslijst downloaden

Offerte

Offerte aanvragen