Skip to main content

Verteller inhuren

De verteller voor uw verhaal!

Gemiddelde marktprijs: €999,-

Een verteller bij

Stembrouwerij: va. €799,-

Verhaal verteller

Een geluidstechnicus inhuren, is dat echt nodig? Dat zal de vraag zijn bij veel beginnende evenementenbureau’s. Een microfoon, speakers en laptop is voldoende zou je zeggen. Met een beetje kennis en ervaring kan je inderdaad zelf het geluid regelen van bijvoorbeeld een optreden, feest of presentatie. Maar als je net dat stapje verder wil gaan dan is een goede geluidstechnicus en hoge kwaliteit apparatuur onmisbaar. Op die manier kan kan het presentator, band of DJ zich focussen op de teksten of de muziek, het evenementenbureau of organisator op de regie en planning van het evenement en hoef je niet bang te zijn dat er problemen komen met het geluid.

Verteller inhuren

Een geluidstechnicus is in vergelijking met andere partijen niet duur. Dat komt omdat wij met relatief jonge talenten werken die in hun laatste opleidingsjaar zitten (WO / Master) of net zijn afgestudeerd. Doordat zij nog geen dure huizen of auto’s bezitten kunnen wij tegen een relatief laag tarief hoge kwaliteit leveren.

In de aanloop, tijdens en na een project ondersteunen wij de geluidstechnicus doormiddel van een werkopdracht. Hier komt alles in te staan dat de geluidstechnicus moet weten. Op die manier kunnen zij zich volledig storten op datgene dat ze leuk vinden: geluid regelen en afmixen!

Professionele verteller kosten en mogelijkheden

Onze prijzen zijn gebaseerd op het aantal dagen, het aantal geluidstechnici en de benodigde apparatuur. Voor meer informatie over een geluidstechnicus inhuren kan je vrijblijvend een offerte aanvragen via de button hier rechts in beeld of je kan onze prijslijst opvragen.

Specificaties

> Aanbod: Verteller
> Levering: 1 tot 2 werkdagen
> Afgeleverd: 25+ projecten

Prijslijst

Offerte

Offerte aanvragenOfferte aanvragen