Skip to main content

Voice-overs inhuren

De stemacteur voor jouw project!

Voice-overs beschikbaar in 32 talen

Wil je een stemacteur inhuren voor de voice-over van jouw project? Dan ben je bij Stembrouwerij aan het juiste adres!

Of het nu gaat om animatie video’s, reclamespots, documentaires, of bedrijfsvideo’s, een voice-over voegt diepte en betekenis toe aan de beelden. Bij Stembrouwerij begrijpen we het belang van de juiste voice-over. Onze getalenteerde stemacteurs beschikken over de perfecte stem voor elke situatie. en goede voice-over kan je merk versterken en je publiek op de juiste toon aanspreken.

Of je nu op zoek bent naar een zakelijke, informele, of enthousiaste toon, onze voice-overs zullen je boodschap overbrengen met overtuiging en emotie. Dit kan Stembrouwerij in maar liefst 32 talen!

Binnen 24 uur een stemacteur inhuren?

Onze stemacteurs beschikken allemaal over een eigen opname studio, waardoor wij snel kunnen leveren. We hebben een efficiënt proces waarmee snelheid en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staan.

Hoe werkt ons proces? Vul het offerteformulier volledig in met al jouw wensen, hierdoor krijgen wij een zo goed mogelijk beeld. De aanvraag zetten wij door naar onze stemacteur(s) die vervolgens met jouw voice-over aan de slag gaan. In de meeste gevallen kunnen we al binnen 24 uur een stemopname sturen. Daarna zullen we gezamenlijk met jou als klant werken naar het gewenste eindproduct. Dit is inclusief gratis retake en nabewerking van het het geluidsfragment, zodat deze direct te gebruiken is.

Scherpe tarieven

Bij Stembrouwerij bieden we scherpe tarieven die passen bij jouw project en budget. Ben je benieuwd met welke stemacteurs wij werken en hoeveel het kost om jouw script te laten inspreken? Ga dan naar ons voice-over overzicht en vraag gratis een offerte aan.

Voice overs beluisteren

Heb je een vraag, wil je een offerte aanvragen of heb je hulp nodig bij het kiezen van een voice-over? Neem contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

Onze talen

Op zoek naar een specifieke taal? Ga dan naar een van onderstaande voice-over pagina’s.

stembrouwerij voice over stemacteur nasynchronisatie verteller

Specificaties

> Aanbod: 200+ voice overs
> Taal: 32 talen beschikbaar
> Levering: binnen 24 uur
> Afgeleverd: 100+ projecten

Onze voice overs