Skip to main content

Tekstschrijver

De tekstschrijver voor jouw project!

Tekstschrijver gezocht

Teksten schrijven. We kunnen het allemaal, maar we zijn er niet allemaal even goed in. Sterker nog, veel mensen zijn er niet goed in. Veel beter kan je dit over laten aan mensen die het leuk vinden en een journalistieke opleiding of achtergrond hebben. Op die manier kan jij straks teksten plaatsen op je website, in je blog of op je social media kanalen die leuk en doeltreffend zijn.

Tekstschrijver inhuren

Een tekst laten schrijven via Stembrouwerij is in vergelijking met andere partijen niet duur. Dat komt omdat wij met relatief jonge talenten werken die in hun laatste opleidingsjaar zitten (WO / Master) of net zijn afgestudeerd. Doordat zij nog geen dure huizen of auto’s bezitten kunnen wij tegen een relatief laag tarief hoge kwaliteit teksten bieden.

In de aanloop, tijdens en na een tekst zijn wij van Stembrouwerij degene die de tekstschrijvers ontzorgen door middel van een werkopdracht. Hier komt alles in te staan dat de tekstschrijver moet weten. Op die manier kunnen zij zich volledig storten op datgene dat ze leuk vinden: schrijven!

Tarieven tekstschrijver

Onze prijzen zijn gebaseerd op een vaste prijs per een x aantal woorden. Voor meer informatie over een tekstschrijver inhuren kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier rechts in beeld of u kunt bij ons de prijslijst opvragen.

Specificaties

> Aanbod: Teksten / scripts
> Talen: NED, ENG, DUI, FRA
> Levering: 1 tot 2 werkdagen
> Afgeleverd: 100+ scripts

Prijslijst

Prijslijst downloaden

Offerte

Offerte aanvragen