Skip to main content

Jingle

De jingle voor jouw commercial!

Jingle opnemen

Voor verschillende zaken kan je een jingle laten maken. Als we het hebben over een ingezongen jingle dan kan je die nodig hebben voor promotionele doeleinden zoals een radio- of tv commercial, webvideo, voice-mail of instore reclame. Of je kunt kiezen voor een catchy tune, zonder zang of gewoon achtergrond muziek om beeld en tekst met elkaar te verbinden. Onze huis band kan je hier goed mee helpen. Van script tot oplevering denken zij goed met jou mee.

Jingle laten maken

Onze band met zowel een mannelijke als een vrouwelijke stem kunnen je hier mee helpen.

Een jingle laten maken via Stembrouwerij is in vergelijking met andere partijen niet duur. Dat komt omdat wij met relatief jonge talenten werken die in hun laatste opleidingsjaar zitten (muziekacademie of net zijn afgestudeerd). Doordat zij nog geen dure huizen of auto’s bezitten kunnen wij tegen een relatief laag tarief hoge kwaliteit jingles bieden.

In de aanloop, tijdens en na een productie ontzorgen wij deze talenten doormiddel van een werkopdracht. Hier komt alles in te staan dat de muziekschrijver moet weten. Op die manier kunnen zij zich volledig storten op datgene dat ze leuk vinden: muziek maken!

Kosten voor een Jingle

Onze prijzen zijn gebaseerd op verschillende zaken. Zo kunnen wij helpen bij het schrijven van een nummer, het bedenken van een catchy tune, de muziek productie uiteraard en het afmixen van een nummer.

Voor meer informatie over het laten maken van een Jingle laten maken kan je vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier rechts bovenin beeld of onze prijslijst opvragen.

Jingle zangers beluisteren

Specificaties

> Aanbod: Jingles
> Talen: NED, ENG, DUI, FRA
> Levering: 1 tot 2 werkdagen
> Afgeleverd: 10+ jingles

Onze zangers

Benieuwd naar onze zangers en zangeressen? Klik dan verder!