Skip to main content

Jingles

De jingle voor jouw commercial!

Neem een professionele jingle op

Overweeg je om een jingle te laten maken? Ontdek bij Stembrouwerij diverse mogelijkheden voor het creëren van de perfecte jingle. Of het nu gaat om een ingezongen jingle voor promotionele doeleinden, zoals een radio- of tv-commercial, webvideo, voice-mail, of instore reclame, of juist een pakkende tune zonder zang als achtergrondmuziek om beeld en tekst met elkaar te verbinden, onze getalenteerde huisband staat klaar om je te helpen. Van script tot oplevering denken zij graag met je mee.

Laat een unieke jingle maken

Onze band beschikt over zowel een mannelijke als een vrouwelijke stem om aan al je wensen te voldoen. Bij Stembrouwerij kun je tegen een betaalbaar tarief hoogwaardige jingles laten maken. We werken samen met jonge talenten in hun laatste opleidingsjaar of net afgestudeerd, wat ons in staat stelt kwaliteit te bieden tegen aantrekkelijke tarieven. Onze talenten worden gedurende het hele proces ondersteund met een duidelijke werkopdracht, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun passie: muziek maken.

Kosten

Onze prijzen zijn gebaseerd op verschillende aspecten, waaronder het schrijven van een nummer, het bedenken van een pakkende tune, de muziekproductie en het afmixen van het nummer. Wil je meer weten over de mogelijkheden en tarieven voor het laten maken van een jingle? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het formulier rechts bovenin het scherm of vraag onze prijslijst op voor gedetailleerde informatie. Kies voor Stembrouwerij en geef je merk een unieke klank met een op maat gemaakte jingle.
Jingle zangers beluisteren

Specificaties

> Aanbod: Jingles
> Talen: NED, ENG, DUI, FRA
> Levering: 1 tot 2 werkdagen
> Afgeleverd: 10+ jingles

Onze zangers

Benieuwd naar onze zangers en zangeressen? Klik dan verder!