Skip to main content

Sound design

De sound designer voor jouw project!

Sounds design optimaliseren

Overweeg je een sound design expert in te schakelen? Deze vraag kan opkomen bij veel opkomende videoproductiebedrijven. Hoewel elke editor in staat is om ongewenste geluiden te verwijderen of achtergrondmuziek toe te voegen, kan een ervaren sound design expert het verschil maken. Een goede sound designer stelt de editor in staat zich te concentreren op de inhoud en beelden van de video, terwijl de sound designer een extra dimensie toevoegt.

Waarschijnlijk heb je wel eens de tv op ‘mute’ gezet of naar een tv zonder geluid gekeken in de wachtkamer van de tandarts. Vaak ontbreekt dan alle emotie en komt zelfs met ondertiteling de boodschap niet goed over. Dit benadrukt de impact van goed geluid, passende sound effects en muziek in een video.

Sound designer inhuren

Een sound designer van Stembrouwerij is vergeleken met andere aanbieders kostenefficiënt. Dit komt doordat we samenwerken met jonge talenten in hun laatste opleidingsjaar of net afgestudeerd. Hierdoor kunnen wij kwaliteit aanbieden voor een lage prijs. Geluid laten afmixen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Gedurende het hele proces van een sound design project ondersteunen wij onze sound designers met een duidelijke werkopdracht. Hierin staat alle informatie die de sound designer nodig heeft. Op deze manier kunnen zij zich volledig focussen op wat ze het liefste doen: sound design!

Tarieven

Onze tarieven zijn gebaseerd op het aantal audio-lagen (spraak, muziek en sound effects), de duur van de video of audio-opname en eventuele extra aankopen zoals specifieke sound effects. Voor meer informatie over het inhuren van een sound design expert kun je vrijblijvend een offerte aanvragen via de knop rechtsboven in beeld of onze prijslijst opvragen. Kies voor Stembrouwerij en geef je project de perfecte auditieve touch met onze professionele sound designers.

Specificaties

> Aanbod: Sound design
> Opties: Spraak, muziek & sound effects
> Levering: 3 tot 5 werkdagen
> Afgeleverd: 100+ sound designs

Prijslijst

Prijslijst downloaden

Offerte

Offerte downloaden