Skip to main content

Sound design

De sound designer voor jouw project!

Gemiddelde marktprijs: €299,-

Sound Design bij

Stembrouwerij: va. €199,-

Geluid afmixen

Een sound designer inhuren, is dat echt nodig? Dat zal de vraag zijn bij veel beginnende videoproductie bedrijven. Elke editor kan de ‘uhtjes’ en ‘smakjes’ eruit knippen of achtergrond muziek toevoegen. Dat klopt, met een beetje kennis en ervaring kan een editor dat zeker. Maar als je net dat stapje verder wil gaan dan is een goede sound designer onmisbaar. Op die manier kan de editor zich richten op de inhoud en beelden van de video en voegt de sound designer daar uiteindelijk een extra dimensie aan toe.

Waarschijnlijk heb je wel eens de tv op ‘mute’ gezet of naar een tv zonder geluid gekeken in de wachtkamer van de tandarts. Vaak mist dan alle emotie en komt zelfs met ondertiteling de boodschap niet of nauwelijks over. Dat is wat goed geluid, passende sound effects en muziek kan doen met een video.

Sound designer inhuren

Een sound designer van Stembrouwerij is in vergelijking met andere partijen niet duur. Dat komt omdat wij met relatief jonge talenten werken die in hun laatste opleidingsjaar zitten of net zijn afgestudeerd. Doordat zij nog geen dure huizen of auto’s bezitten kunnen wij tegen een relatief laag tarief hoge kwaliteit teksten bieden.

In de aanloop, tijdens en na een sound design project ondersteunen wij de sound designers door middel van een werkopdracht. Hier komt alles in te staan dat de tekstschrijver moet weten. Op die manier kunnen zij zich volledig storten op datgene dat ze leuk vinden: sound design!

Kosten sound design

Onze prijzen zijn gebaseerd het aantal audio lagen (spraak, muziek en sound effects), het aantal minuten van de video of audio opname en eventuele aankopen zoals bepaalde sound effects die niet gemakkelijk te verkrijgen zijn. Voor meer informatie over een sound designer inhuren kan je vrijblijvend een offerte aanvragen via de button hier rechts in beeld of je kan bij ons de prijslijst opvragen.

Specificaties

> Aanbod: Sound design
> Opties: Spraak, muziek & sound effects
> Levering: 3 tot 5 werkdagen
> Afgeleverd: 100+ sound designs

Prijslijst

Offerte

Offerte aanvragenOfferte aanvragen