Skip to main content

Vertalingen

De vertaler voor jouw project!

Ontdek onze wereldwijde vertaaldiensten

Bij Stembrouwerij staan we bekend om onze toewijding aan het overbruggen van taalbarrières en het leveren van hoogwaardige vertalingen in alle talen. Onze professionele vertaaldienst biedt niet alleen nauwkeurige vertalingen, maar ook een wereldwijd netwerk van taalexperts die de nuances van elke lokale taal begrijpen. Ons netwerk bestaat uit natives, waardoor we de beste kwaliteit kunnen waarborgen. Of het nu gaat om zakelijke documenten, marketingmateriaal of creatieve content, wij zorgen ervoor dat uw boodschap effectief wordt overgebracht naar elke doelgroep.

Teksten laten vertalen door onze vertalers

Een tekst laten vertalen via Stembrouwerij is in vergelijking met andere partijen niet duur. Dat komt omdat wij met relatief jonge talenten werken die in hun laatste opleidingsjaar zitten (WO / Master) of net zijn afgestudeerd. We hebben een netwerk van locals, die taalkundig goed zijn onderlegd in hun moedertaal.

Gedurende het hele proces, van voorbereiding tot tijdens en na het vertalen van de tekst, nemen wij de verantwoordelijkheid voor de vertalers weg door middel van een duidelijke werkopdracht. In deze opdracht staat alle benodigde informatie die de vertaler moet weten. Op deze manier kunnen zij zich volledig concentreren op datgene waar ze plezier in hebben: schrijven en vertalen!

Prijzen

Onze tarieven worden berekend op basis van een vaste prijs per x aantal woorden. Indien je meer informatie wilt over het inhuren van een vertaler, kun je vrijblijvend een offerte aanvragen via de knop rechts op het scherm. Je hebt ook de mogelijkheid om onze prijslijst op te vragen voor gedetailleerde informatie.

Specificaties

> Aanbod: Vertalingen
> Talen: 32 talen (o.a. NL, EN, DE, FR)
> Levering: 1 tot 2 werkdagen
> Afgeleverd: 100+ vertalingen

Prijslijst

Prijslijst downloaden

Offerte

Offerte aanvragen