Skip to main content

Vertaler

De vertaler voor jouw project!

Gemiddelde marktprijs: €199,-

Een tekstschrijver bij

Stembrouwerij: va. €99,-

Vertaler inhuren

Teksten vertalen. We kunnen het allemaal, maar we zijn er niet allemaal even goed in. Sterker nog, veel mensen zijn er grammaticaal niet goed in. Veel beter kan je dit over laten aan mensen die het leuk vinden, native speaker zijn en een journalistieke opleiding of achtergrond hebben. Op die manier kan jij straks buitenlandse teksten laten inspreken, plaatsen op je website, blog of social media kanaal die correct en doeltreffend zijn.

Tekst laten vertalen

Een tekst laten vertalen via Stembrouwerij is in vergelijking met andere partijen niet duur. Dat komt omdat wij met relatief jonge talenten werken die in hun laatste opleidingsjaar zitten (WO / Master) of net zijn afgestudeerd. Doordat zij nog geen dure huizen of auto’s bezitten kunnen wij tegen een relatief laag tarief hoge kwaliteit teksten kunnen vertalen.

In de aanloop van, tijdens en na het vertalen van de tekst zullen wij de vertalers ontzorgen door middel van een werkopdracht. Hier komt alles in te staan dat de vertaler moet weten. Op die manier kunnen zij zich volledig storten op dat gene dat ze leuk vinden: schrijven en vertalen!

Vertaling kosten

Onze prijzen zijn gebaseerd op een vaste prijs per een x aantal woorden. Voor meer informatie over een vertaler inhuren kan je vrijblijvend een offerte aanvragen via de button hier rechts in beeld of je kan onze prijslijst opvragen.

Specificaties

> Aanbod: Vertalingen
> Talen: NED, ENG, DUI, FRA
> Levering: 1 tot 2 werkdagen
> Afgeleverd: 100+ vertalingen

Prijslijst

Offerte

Offerte aanvragenOfferte aanvragen