Skip to main content

Nasynchronisatie

De nasynchronisatie studio voor uw project!

Nasynchronisatie

Nasynchronisatie is een techniek waarbij de originele stemmen van de acteurs worden vervangen door nieuwe stemmen in een andere taal. Als je op zoek bent naar hoogwaardige nasynchronisatie, dan is Stembrouwerij de ideale partner voor jouw project.

Bij Stembrouwerij beschikken we over een netwerk van ruim 350 professionele voice-overs in 32 verschillende talen. Veel van hen werken vanuit een eigen studio maar als u dat wilt kunnen ze ook langskomen in onze geluidsstudio te Haarlem. Onze geluidsstudio is voorzien van alle apparatuur en technologie dat hiervoor nodig is. Daarnaast werken we met speciale software dat het mogelijk maakt om de details in timing en emotie nauwkeurig in de gaten te houden. Na het inspreken zal onze sound designer het geheel nalopen en optimaliseren en het vervolgens uploaden in ons feedback platform. Daar kunt u vervolgens, met meerdere collega’s te gelijk de video nakijken en eventuele feedback op de seconden nauwkeurig aan ons doorgeven. Hier gaan wij dan weer mee verder net zo lang tot de audio helemaal naar wens is.

Nasynchronisatie studio

Bent u opzoek naar een professionele nasynchronisatie studio? Dan bent u bij Stembrouwerij aan het juist adres. Wij werken met een team van ervaren schrijvers, vertalers, geluidstechnici en voice-overs en zorgen er voor dat elke nasynchronisatie opdracht tot in de puntjes wordt opgeleverd.

Onze voice-overs hebben een uitgebreid portfolio en kunnen zich aanpassen aan verschillende personages, leeftijden en emoties, waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn aan elk nasynchronisatieproject.

Kosten nasynchronisatie laten inspreken

Onze prijzen zijn afhankelijk van het project, uw wensen en behoeften. Voor meer informatie over nasynchronisatie laten maken kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier rechts in beeld of u kunt onze prijslijst downloaden.

Verder kunnen wij kwantiteitskorting geven bij grotere opdrachten zoals een nasynchronisatie project. Vraag ons hiervoor naar de mogelijkheden.

stembrouwerij voice over stemacteur nasynchronisatie verteller

Specificaties

> Aanbod: Nasynchronisatie
> Talen: 32 verschillende talen
> Aantal: 350+ voice overs
> Levering: 3 tot 5 werkdagen
> Studio: Haarlem (of op afstand)
> Extra opties: Script, vertaling, sound
design, geluidstechnicus, studio

Prijslijst

Download hier onze prijzen:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen