Stemacteur gezocht

De stemacteur voor jouw project!

Gemiddelde marktprijs: €300,-

Een voice-over bij

Stembrouwerij: €250,-

Stemacteur gezocht

Wil je een stemacteur inhuren voor jouw project? Dan ben je bij Stembrouwerij aan het juiste adres. Wij werken samen met honderd bekende en minder bekende stemacteurs uit Nederland, België, Engeland, Duitsland, Frankrijk en Amerika.

Een stemacteur kan je voor verschillende dingen inzetten, denk daarbij aan een voice-mail, voice-response, bedrijfsfilm, animatie video, radio commercial, tv commercial, audio boek, e-learning, een app of een video game.

Stemacteur inhuren

Onze stemacteurs kunnen je helpen bij al deze aanvragen en beschikken allemaal over een eigen opname studio. Dit zorgt ervoor dat we in de meeste gevallen binnen 24 uur een stem opname kunnen sturen. Daarna werken we samen met jou als klant naar een gewenst eindproduct.

Door jouw wensen en behoefte van te voren zo goed mogelijk te inventariseren, krijgen wij direct een goed beeld van de opdracht. Dit zorgt ervoor dat de meeste aanvragen na 1 of 2 opnames volledig naar wens afgeleverd kan worden.

Tevens krijg je bij ons de keus om een ruw bestand te ontvangen of dat je wil dat wij het bestand voor je nabewerken. Op die manier kan je de opname direct onder de video plakken en hoef je zelf geen ‘uhhtjes‘ en andere geluiden zoals ‘ademhaling‘ eruit te knippen.

Tarieven stemacteur

Bij Stembrouwerij werken we met vaste prijzen en dat betekent dat je bij ons een stemacteur kan inhuren vanaf €250,- excl. btw. Wil je weten met welke stemacteurs wij werken, hoe zij klinken en hoe veel het zou kosten om jouw script door één van hen te laten inspreken? Klik dan verder naar ons overzicht met stemacteurs.

stembrouwerij voice over stemacteur

Specificaties

> Aanbod: 100+ stemacteurs
> Talen: NL, UK, VS, DU, FR en veel nog meer!
> Levering: binnen 24 uur
> Afgeleverd: 54 voice-overs

Onze stemacteurs

Stemacteurs bekijkenStemacteurs bekijken