Voice-over inhuren

De stemacteur voor uw project!

Gemiddelde marktprijs: €300,-

Een voice-over bij

Stembrouwerij: €250,-

Stemacteur

Bent u opzoek naar EHBO’ers voor uw evenement? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee en kunnen voor ieder evenement de juiste hulpverleners inzetten.

EHBO op evenementen is geen overbodige luxe. Wist u dat er bij een bezoekersaantal van 200 tot 1000 geadviseerd wordt om minimaal twee EHBO’ers in te zetten?

Daarbij is niet alleen de omvang van uw evenement bepalend voor het benodigde aantal EHBO-hulpverleners. Bij een sportwedstrijd is de kans groter dat er een EHBO-vraag ontstaat dan bijvoorbeeld bij een toneelvoorstelling of een bedrijfsfeest. Wij denken met u mee en geven ons advies aan de hand van een risicoanalyse.

Voice-over via Stembrouwerij

Onze hulpverleners hebben veel ervaring en beschikken te allen tijde over de juiste materialen om eerste hulp te kunnen verlenen aan uw bezoekers. Tevens zien zij er representatief uit. Onze hulpverleners dragen nette passende kleding die voldoet aan de EHBO-normeringen.

Ons bedrijf beschikt over gediplomeerde hulpverleners. Deze kunnen worden ingezet bij diverse regionale en landelijke evenementen.

Kosten voice-over inhuren

EHBO op evenementen hoeft niet duur te zijn. Mocht u gebruik willen maken van onze diensten, dan kunt u onze prijslijst downloaden, ons offerte formulier invullen of telefonisch contact met ons opnemen.

*Wij verzoeken u de offerte zo uitgebreid mogelijk in te vullen. We maken een risicoanalyse van uw evenement en doen u een passend aanbod.

Specificaties

> Aanbod: 25+ stemacteurs
> Talen: NED, ENG, DUI, FRA
> Levering: binnen 24 uur
> Afgeleverd: 18 voice-overs

Onze stemacteurs

Stemacteurs bekijken

EHBO in Nederland levert een prima dienst. De communicatie verloopt professioneel en persoonlijk.

Norinda FennemaTuinen van West Amsterdam

Wat een fijne samenwerking met deze professionals. Heel erg bedankt!

Daniëlle LeliënhofHof van consultancy

Top en snel geregeld! Mooie partij om mee samen te werken.

Tim van EekelenRaad & Daad evenementen